19 KM za klasični kozmetički tretman čišćenja lica i čupanje obrva

KM 19
Nedostupno
Vrijednost Popust Ušteda
KM 45 58% KM 26

Prodano 46

Ponuda je zatvorena.

Ponuda uspjela u 22:22:12 sa 4 kupljenih kupona.
 • Podjeli sa drugima:
 • Email

Ponuda

Platite samo 19 KM umjesto 45 KM za klasični tretman čišćenja lica plus korekcija obrva gratis u Kozmetičkom studiju „Biba“

Napomene

 • Jedan kupac može kupiti najviše 5 kupona za sebe i 10 kupona na poklon.
 • Kuponi su iskoristivi 2 mjeseca od izdavanja.
 • Obavezna rezervacija termina na telefone : 033 447 544 i 033 232 899

Opis

Vanjski utjecaji kao i unutrašnji procesi u organizmu dovode do niza poremećaja u izigledu kože, uključujući i začepljenje pora.
Ovo nije samo estetski problem, nego u pravilu, ako se ne tretira, ima za posljedicu veće probleme. Stoga je vašoj koži potreban klasični kozmetički tretman lica.
Klasični tretman lica obuhvata

 • pregled kože lica,
 • pripremu kože za čišćenje lica masažom pod parom,
 • piling,
 • čišćenje kože,
 • sterilizaciju,
 • zatvaranje pora adekvatnim maskama, oblikovanje obrva i nanošenje završne kreme.

Da bi usluga bila zaista kompletna uključena je  i gratis korecija obrva (čupanje). 


Sve to za samo 19 KM umjesto 45 KM.

SZR Kozmetički studio Biba

U Kozmetickom studiju Biba naci cete spoj istocnjacke prirode, mudrosti i tradicije sa vrhunskim kozmetickim i dermatološkim dostignucima Zapada. Danas, kada su i medicina i kozmetika napredovale, u našem centru kombinujemo kozmeticke tretmane i dermatološke estetske intervencije.

Zajednickim harmonicnim radom dermatologa, kozmeticara i obrazovanog fizioterapeutskog osoblja, koje ima diplome BiH, Njemacke, Francuske, Malezije i SAD. Ovdje se paralelno koriste prirodni preparati i preparati najpoznatijih svjetskih kozmetickih kuca.

U centru vlada spoj smirujuce, opuštene atmosfere i visokoprofesionalnog rada. Zahvaljujuci svemu ovome uspjevamo pomoci u postizanju zdravlja i ljepote Vaše kože i tijela. Time se postiže i harmonija koja je u vremenu u kome živimo toliko dragocjena i koja se odražava na sve aspekte života.Inovator u njezi kože, Matis Paris, nudi high-end tretmane, na temelju rezultata to su individualizirani tretmani koji ce odgovoriti na potrebe Vaše kože. Za njegu kože, naši iskusni i kvalificirani esteticari ce procijeniti Vašu kožu i ponuditi odgovor te predložiti tretman ili tretmane koji su savršeni za Vas.

Matis Paris je razvio proizvode za podrucja: tijelo, korektivne kozmetke, liniju za osjetljivu kožu, linija za muškarce, za podmladivanje, vitalnost, izbjeljivanje, i mlade tipove kože. S takvim usmjerenim proizvodima, možete biti sigurni da ce Vaša koža biti tacno lijecena i predstavljati Vaše savršeno zdravstveno stanje!Matis Paris pruža sofisticirane formule za optimalne tipove kože. Slijedite savjet od svog strucnjaka za njegu kože i korištenje izvanrednih tretmana za njegu kože iz Matis Paris, te tako možete ocekivati znatan napredak za Vaš ten i stanje Vaše kože. Iskustvo u elitnim tretmanima, stvorila je iskusna francuska tvrtka koja stvara lijep izgled žene i muškarca više od cetvrtine stoljeca.

U Matisov tretman spadaju: higijenski tretman, manuelni lifting, visoki sjaj, vitalizirajuca print maska, relaksirajuca print maska i tretmani zone oko ociju.Matisovi tretmani spadaju u sam vrh kozmetickog umijeca u svijetu. Matis ima posebne preparate i tehnologiju rada. Ove tretmane mogu raditi iskljucivo kozmeticari koji su završili Matis-ovu školu.Vruci tretmani parafinom izrazito su ugodni, osobito u zimskim danima, za suhe i ispucale ruke te lice za intenzivnu njegu kože.U njegu ruku sa parafinom ubraja se piling ruku kako bi se skinule odumrle stanice te koža bolje pripremila za intenzivnu njegu, zatim se radi masaža ruku sa blagotvorinim uljima u mješavini sa vitaminskim pakungom visoke kvalitete.

Takve se ruke uranjaju u parafinsku kupku koja u sebi sadrži aloa veru, vitamin E i druge hranjive sastojke, koji pod utjecajem topline i parafina pojacavaju djelovanje lotiona za vlaženje i hranjenje. Namjenjena je intenzivnoj njezi, vlaženju, stimulaciji i dubinskom cišcenju kože ruku ili stopala, što je izuzetno korisno kod osoba sa suhom i umornom kožom, te osobama koje su puno u kontaktu sa vodom ili raznim hemikalijama. Zbog ugodne topline, parafinska kupka je iznimno blagotvorna kod ublažavanje reumatskih tegoba i artritisa. 

Ponuđač

SZR “Kozmetički studio BIBA”

Telefon: 033 447 544

Bistrik Medersa 3
Sarajevo 71000
Bosnia And Herzegovina
Bistrik Medersa 3
Sarajevo
Bosnia And Herzegovina
Pronađi na karti!